Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Aktivitete

Mbledhjet Live

Lidhje

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Aktivitetet

12
Fjala e Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri në seancën plenare të Kuvendit, lidhur me raportimin mbi veprimtarinë e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2017.

[Lexoni artikullin e plotë...]

10
Fjala e Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri në konferencën "Keqpërdorimi i burimeve administrative gjatë proceseve zgjedhore: Sfidë madhore për zgjedhje demokratike", Tiranë më 10-11 prill 2018.. . . . 

[Lexoni artikullin e plotë...]

09
Kryetari i KQZ-së, z. Klement Zguri dhe Zëvëndëskryetari z. Denar Biba pritën në një takim delegacionin e ODIHR, z. Raul Muresan, Koordinator i projektit “Mbështetje për Zgjedhjet në Ballkanin Perëndimor”, zj. Nicola Schmidt, Këshilltare e Lartë për Zgjedhjet dhe z. Alexey Gromov, Këshilltar për Zgjedhjet.. . . . . . . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

07
Fjala e Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri në Komisionin për Çeshtjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, lidhur me raportimin mbi veprimtarinë e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2017.. . . . . . . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

26

KQZ-NDI, tryezë teknike për financimin e partive politike.

Komisioni Qendror u Zgjedhjeve me mbështetjen e Institutit Demokratik Amerikan (NDI),  Ambasadës Britanike në Tiranë dhe USAID, organizoi një tryezë teknike me Komisionerët dhe Administratën e KQZ-së, duke u fokusuar në rolin që KQZ duhet të luajë si rregullator i financimit të partive politike në Shqipëri. . . . . . . . . . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 1 of 35First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rend Dite Maximize

Barazia Gjinore Maximize

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize