Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Mbledhjet Live

Lidhje

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

LISTA SHUMEMËRORE Minimize

Listat shumemërore të kandidatëve të partive politike për Zgjedhjet për Kuvend 2013


Koalicioni "Aleanca për Punësim Mirëqenie dhe Integrim" me shkronja nistore (APMI)


Nr.

Subjekti Politik

Shkronjat nistore

1

Partia Demokratike

PD

2

Partia Republikane Shqiptare

PR

3

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

P.D.I.U

4

Levizja per Zhvillim Kombetar

LZHK

5

Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise

P.A.A.

6

Partia Levizja e Legalitetit

PLL

7

Partia Balli Kombetar

P.B.K

8

Partia Bashkimi Liberal Demokrat

BLD

9

Aleanca Demokratike

AD

10

Partia Balli Kombetar Demokrat

PBKD

11

Partia Demokristiane e Shqiperise

PDK

12

Partia e të Drejtave të Mohuara e Re

P.D.M.-e Re

13

PartiaMinoriteti Etnik Grek per te Ardhmen

M.E.G.A

14

Partia Konservatore

KONS

15

Partia Ora e Shqiperise

P.O.SH

16

Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar

PBD

17

Partia Aleanca e Maqedonasve per Integrim Europian

A.M.I.E

18

Partia Lidhja Demokristiane e Shqiperise

L.D.K

19

Partia Emigracionit Shqiptar

PESH

20

Partia Lëvizja Shqipëria e Re

PLSHR

21

Partia e te Drejtave te Mohuara

P.D.M.

22

Partia Bashkimi Popullor I Pensionisteve Shqiptar

PBPPSH

23

Partia Aleanca per Demokraci dhe Solidaritet

ADS

24

Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare

P.R.V.SH.

25

Partia Demokracia e Re Europiane

P.D.R.E

 

Koalicioni "Aleanca për Shqipërinë Europiane" me shkronja nistore (ASHE)


Nr. Subjekti Politik Shkronjat nistore
1 Partia Socialiste e Shqiperise PS
2 Aleanca Arbnore Kombetare AAK
3 Aleanca përBarazi dhe Drejtësi Europiane ABDE
4 Partia Ambjentaliste PA
5 Partia Ardhmërija Shqiptare PASH
6 Partia Bashkimi Republikan Shqiptar PBR
7 Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet P.D.I.P
8 Partia e Çështjeve Shqiptare P.Ç.SH
9 Partia e Gjelber P.GJ
10 Partia e Punës e Shqipërisë P.P.Sh
11 Partia e Reformave Demokratike Shqiptare P.R.D.Sh
12 Partia Unitetit Kombetar PUK
13 Partia G 99 G 99
14 Partia Komuniste e Shqipërisë PKSH
15 Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori PKSH- 8Nëntori
16 Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë PKDSH
17 Partia Levizja Demokratike per Ndryshim P.L.D.N
18 Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve LDSH
19 Partia Mendimi I Djathte Liberal MDL
20 Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve P.M.D.E
21 Partia Personat me Aftësi të Kufizuar PPAK
22 Partia Rruga e Lirisë PRRL
23 Partia Shqiptare Atdheu PSHA
24 Partia Socialpuntore Shqiptare PSP
25 Partia Socialiste e Moderuar PSM
26 Partia Socialiste e Vertete 91 PSV 91
27 Partia Toleranca e Re e Shqipërisë P.T.R. e Shqipërisë
28 Partia Ligj dhe Drejtësi PLiDr
29 Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare P.L.P.SH
30 Partia Lëvizja Socialiste për Integrim LSI
31 Partia Bashkimi per te Drejtate Njeriut PBDNJ
32 Partia Demokracia Sociale P.D.S
33 Partia Social Demokrate PSD
34 Partia Aleanca Demokristianee Shqiperise ADK
35 Partia Pajtimit Kombëtar P.P.K.
36 Partia Aleanca Popullore AP
37 Partia e Punes e Shqiperise e Riorganizuar P.P.SH.R

PARTITE JASHTE KOALICIONEVE


Nr. Subjekti Politik Shkronjat nistore
1 Aleanca Kuq e Zi AK
2 Fryma e Re Demokratike FRD
3 Partia Lidhja per Drejtesi e Progres LDP
4 Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë PPKDSH

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

Lista e Zgjedhësve Maximize

Rrjete Sociale Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize