Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Njoftime për shtyp

Mbledhjet Live

Lidhje

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Deklarata për shtyp

14

KQZ po punon faqen e re te web-it me mbështetjen e Këshillit të Evropës (new.cec.org.al).
Faqja e re është në përpunim dhe do të publikohet për një periudhë të caktuar kohe paralel me faqen ekzistuese. Mirëpresim kontributin tuaj për përmirësimin dhe aksesimin sa më të gjërë të faqes së re. Sugjerimet tuaja mund t'i dërgoni në adresat e email:
 spokesperson@cec.gov.al; Dti.kqz@cec.gov.al

[Lexoni artikullin e plotë...]

06

Kryetari i KQZ-së, Klement Zguri merr pjesë në Konferencën e 27-të Vjetore të ACEEEO-s. 

Në Konferencën e 27-të Vjetore dhe Takimin e Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës së Zyrtarëve Zgjedhore Europianë (ACEEEO), e cila zhvillon punimet në datat 5-7 Shtator në Vilnus të Lituanisë,. . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

03

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri priti sot Kreun e Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, z. Claus Neukirch në kuadër të përfundimit të misionit të tij në vend. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

30

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimin: 
- “Për verifikimin e deklarimeve në formularin e vetëdeklarimit të kandidatëve nga listat shumemërore për këshillat bashkiak në zbatim të ligjit nr.138/2015 ”Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

17

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvillon sesion trajnimi me të rinj rom.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi sesion trajnimi me studentë rom, anëtarë të Institutit të Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA), organizatë e cila ka fokus të punës së saj advokimin për aksesin e barabartë të qytetarëve rom në të drejtat dhe shërbimet publike e sociale.......

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 1 of 107First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës

2017-07-25 12:00:00.PD
(Total number of times this article has been viewed. 5 Views) View Article To See Ratings 0 Votes (Score: 0)
Njoftim
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ditën e enjte, më datë 30.08.2018, ora 10:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
Lexo më shumë...

Barazia Gjinore Maximize

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize