Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

31

KQZ rizgjidhet anëtar i Bordit Ekzekutiv të A-WEB.

Shoqata Botërore e Trupave Zgjedhore  (A-WEB) rizgjodhi si anëtar të Bordit Ekzekutiv të A-WEB, Komisionin Qendror të Zgjedhjeve të Republikës së Shqipërisë, të përfaqësuar nga Kryetari, z. Klement Zguri.

[Lexoni artikullin e plotë...]

31

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 

1. “Për caktimin e sasisë së fondit publik që do t’u shpërndahet partive politike pjesmarrëse në Zgjedhjet për Kuvendin të datës 25 Qershor 2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

26

Deklaratë e zëdhënëses së KQZ-së, Drilon Hoxhaj për përmbylljen e procesit zgjedhor Sot, KQZ çertifikoi rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve duke përmbyllur procesin zgjedhor të 25 qershorit, ku 46.77 % e qytetarëve Ju drejtuan qendrave të votimit dhe shprehën vullnetin e tyre me votë për të zgjedhur deputetët e rinj të Kuvendit të Shqipërisë.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 9 of 166First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize