Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

12

Deklaratë e zëdhënëses se KQZ-së, Drilona Hoxhaj. 

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbeshtetje te nenit 21, pika 15, nenit 91 të Kodit Zgjedhor, nenit 15/2, pika 1 i ligjit nr.8580 datë 17.02.2000 “Për partitë politike”, ndryshuar me ligjin nr. 90/2017, datë 22.05.2017 “Për disa shtesa dhe ndryshime ne ligjin  nr.8580 “Për partitë politike”, përfundoi shqyrtimin e raporteve të monitorimit të ekspertëve financiarë,

[Lexoni artikullin e plotë...]

12

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:

- “Për rezultatin e verifikimit të financimit të fushatës zgjedhore, të Partive Politike të cilat  morën pjesë në Zgjedhjet për Kuvendin të datës 25 Qershor 2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

06

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 
- “Për dhënien e mandatit të deputetit te Kuvendit, kandidatit të listës shumemërore të Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet në Qarkun Elbasan, për plotësimin e vakancës së njoftuar nga Kuvendi i Shqipërisë”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 8 of 172First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize