Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

14

Në përfundim të hetimit administrativ të kërkesës ankimore, nr. 3 të paraqitur nga subjekti  zgjedhor PD, e cila kishte si objekt, “Kundërshtimin e vendimit të KQZ-së nr. 527, të datës 05.07.2017, . . . . . . . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

13

Në përfundim të hetimit administrativ të dy kërkesave ankimore, nr.2 dhe nr.4, të paraqitura nga subjektet zgjedhore PDIU dhe PS, të cilat kishin si objekt, “Kundërshtimin e vendimit të KQZ-së nr. 522, të datës 04.07.2017. . . . . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

12

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi kërkesat ankimore: 

- “Kërkesën Ankimore nr.2, paraqitur nga subjekti zgjedhor Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 7 of 161First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize