Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

07

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi sesione trajnimi dhe edukimi zgjedhor me studentët e univeristetit “Marin Barleti”. Anëtari i KQZ-së, z. Bledar Skënderi..

[Lexoni artikullin e plotë...]

03

Sot, në ditën Botërore të Lirisë së Medias Kryetari i KQZ-së, z. Klement Zguri dhe Zëvënëskryetari z. Denar Biba bashkëbiseduan me gazetarë që mbulojnë proceset zgjedhore dhe veprimtarinë e KQZ-së.

[Lexoni artikullin e plotë...]

27

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet: 

- “Për verifikimin e deklarimeve në formularin e vetëdeklarimit të kandidatit nga listat shumemërore për këshillin bashkiak Rrogozhinë në zbatim të ligjit nr.138/2015 ”Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 6 of 178First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize