Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

11

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimin:

[Lexoni artikullin e plotë...]

10

KQZ trajnon votuesit për herë të parë në Pukë. 

Trajnim edhe për administratën e Bashkisë. 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vijuar sesionet edukuese/trajnuese me nxënësit e shkollës së mesme të përgjithshme në qytetin e Pukës. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

10

KQZ zhvillon e sesione edukuese/trajnuese me studentë të Fakultetit të Drejtësisë, Shkodër.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi sesione edukimi dhe trajnimi me studentët e Fakuletit të Drejtësisë,  Universiteti “Luigj Gurakuqi” në Shkodër në bashkëpunim me drejtuesit e departamenteve përkatëse pranë  këtij fakulteti.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 5 of 178First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize