Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

29

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri ishte i pranishëm në Simpoziumin e 16-të për Çështjet Zgjedhore, që u mbajt në Portugali. 
Në këtë Simpozium, morën pjesë zyrtarë të lartë zgjedhorë dhe përfaqësues nga komuniteti për demokraci zgjedhore . . . . 

[Lexoni artikullin e plotë...]

21

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:

- “Për verifikimin e deklarimeve në formularin e vetëdeklarimit të kandidatit nga listat shumemërore për këshillat bashkiak në zbatim të ligjit nr.138/2015 . . . . 

[Lexoni artikullin e plotë...]

15

Kryetari i KQZ-së, z. Klement Zguri dhe zëvëndëskryetari z. Denar Biba pritën në një takim delegacionin e Komisionit të Venecias, z. Mesut Bedirhanogu,. . . . 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 4 of 178First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize