Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

06

KQZ sesion edukimi me studentët e Elbasanit

Kryetari i KQZ-së, Zguri: Garantimi i ushtrimit të vullnetit të lirë përmes votës,  domosdoshmëri në çdo kohë.

[Lexoni artikullin e plotë...]

04

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi sesione edukimi me nxënësit e shkollës së mesme “Qemal Stafa” në Tiranë.

[Lexoni artikullin e plotë...]

29

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri ishte i pranishëm në Simpoziumin e 16-të për Çështjet Zgjedhore, që u mbajt në Portugali. 
Në këtë Simpozium, morën pjesë zyrtarë të lartë zgjedhorë dhe përfaqësues nga komuniteti për demokraci zgjedhore . . . . 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 3 of 178First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize