Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

03

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri priti sot Kreun e Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, z. Claus Neukirch në kuadër të përfundimit të misionit të tij në vend. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

30

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimin: 
- “Për verifikimin e deklarimeve në formularin e vetëdeklarimit të kandidatëve nga listat shumemërore për këshillat bashkiak në zbatim të ligjit nr.138/2015 ”Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

17

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvillon sesion trajnimi me të rinj rom.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi sesion trajnimi me studentë rom, anëtarë të Institutit të Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA), organizatë e cila ka fokus të punës së saj advokimin për aksesin e barabartë të qytetarëve rom në të drejtat dhe shërbimet publike e sociale.......

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 2 of 178First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize