Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

10


Seminari “Forcimi i besueshmërisë dhe pranimi i proceseve zgjedhore: Roli i aktorëve zgjedhorë dhe administrata zgjedhore”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

09

Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi, me ftesë të UNDP-së,  po merr pjesë në seminarin pesë ditor me temë “Forcimi i besueshmërisë dhe pranimi i proceseve zgjedhore: Roli i aktorëve zgjedhorë dhe administrata zgjedhore” , i cili po zhvillon punimet në datat 7 deri më 11 Prill 2014, në  Detin e Vdekur, Jordani. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

31

Tryeza e Rrumbullakët

“Praktikat më të mira dhe Platformat e Trajnimit të Komisionerëve Zgjedhore”

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, me mbështetjen e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri dhe Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, organizoi Tryezën e Rrumbullakët, “Praktikat më të mira dhe Platformat e Trajnimit të Komisionerëve Zgjedhore”. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 172 of 178First   Previous   167  168  169  170  171  [172]  173  174  175  176  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize