Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

30
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro:  - Projektvendimin...

[Lexoni artikullin e plotë...]

30

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mirëpriti iniciativën dhe kërkesën e Shkollës internacionale “World Academy of Tirana” (WAT),

[Lexoni artikullin e plotë...]

29

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi:- Projektvendimin, “Për shqyrtimin e kërkesës së partive;

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 170 of 178First   Previous   165  166  167  168  169  [170]  171  172  173  174  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize