Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

09
Me ftesë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Republikës së Kosovës, Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi dhe anëtarët znj. Vera Shtjefni, Z. Klement Zguri dhe z. Hysen Osmanaj vëzhguan zhvillimin e zgjedhjeve të parakohshme të datës 8 qershor, zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

[Lexoni artikullin e plotë...]

06
Me ftesë të Komisionit Kombëtar të Zgjedhjeve të Republikës së Koresë së Jugut, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, vëzhgoi zgjedhjet e përgjithshme lokale të zhvilluara në datën 04 qershor 2014, ku votohej për zgjedhjen e drejtuesve të bashkive, guvernatorëve të provincave.

[Lexoni artikullin e plotë...]

04
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në kuadër të masave për organizimin e programeve sa më efikase për edukimin zgjedhor të shtetasve, po kryen anketim të target grupeve të ndryshme të popullatës. Nëpërmjet kësaj veprimtarie synohet testimi i njohurive të zgjedhësve për aspekte të ndryshme të procesit zgjedhor, si dhe evidentimi i mënyrave/formave që sjellin fushatën edukuese/informuese/sensibilizuese të KQZ sa më pranë tyre.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 168 of 178First   Previous   163  164  165  166  167  [168]  169  170  171  172  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize