Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

06
  KQZ me” fytyrë” të re
Duke nisur nga dita e sotme Komisioni Qendror i Zgjedhjeve  do të shfaqet para publikut me një “fytyrë” të re, interaktive.

[Lexoni artikullin e plotë...]

12

Vizitë studimore e delegacionit të KQZ-së së Shqipërisë në Qendrën e Trajnimit të Vazhduar për Çështjet Zgjedhore dhe në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve të Moldavisë.

[Lexoni artikullin e plotë...]

09

Në Konferencën e 23-të Vjetore dhe Takimin e Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës së Zyrtarëve Zgjedhore Europianë (ACEEEO), e cila zhvilloi punimet në datat 4-6 Shtator në Bukuresht të Rumanisë, mori pjesë në cilësinë e anëtarit edhe delegacioni i KQZ-së i kryesuar nga Kryetarja, Zj. Lefterije Luzi.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 166 of 178First   Previous   161  162  163  164  165  [166]  167  168  169  170  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize