Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

28
Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi, me ftesë të Qendrës Ndërkombëtare për Studime Parlamentare, mori pjesë në Simpoziumin e 8-të Ndërkombëtar për Çështjet Zgjedhore,

[Lexoni artikullin e plotë...]

17
Me ftesë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Gjeorgjisë, Kryetarja e KQZ-së, znj. Luzi, vëzhgoi zgjedhjet lokale të datës 15 qershor 2014. Kryetarja e KQZ së Gjeorgjisë, znj. Tamar Zhvania...

[Lexoni artikullin e plotë...]

09
Me ftesë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Republikës së Kosovës, Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi dhe anëtarët znj. Vera Shtjefni, Z. Klement Zguri dhe z. Hysen Osmanaj vëzhguan zhvillimin e zgjedhjeve të parakohshme të datës 8 qershor, zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 164 of 175First   Previous   159  160  161  162  163  [164]  165  166  167  168  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize