Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

31

Tryeza e Rrumbullakët

“Praktikat më të mira dhe Platformat e Trajnimit të Komisionerëve Zgjedhore”

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, me mbështetjen e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri dhe Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, organizoi Tryezën e Rrumbullakët, “Praktikat më të mira dhe Platformat e Trajnimit të Komisionerëve Zgjedhore”. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmes kësaj deklarate publike i bën apel ekspertëve kontabël të liçensuar që të shprehin interesin e tyre pranë KQZ-së

[Lexoni artikullin e plotë...]

20
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, vëzhgon zgjedhjet e parakohshme në Serbi 

 

Me ftesë të Komisionit Zgjedhor të Republikës Serbisë, Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, znj. Lefterije Luzi, anëtarët znj. Vera Shtjefni, z. Hysen Osmanaj, z. Klement Zguri...

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 161 of 166First   Previous   156  157  158  159  160  [161]  162  163  164  165  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize