Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

29

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:
- “Për shpërndarjen e fondeve vjetore për partitë politike, për vitin 2018”.
KQZ vendosi të shpërndajë fondin prej 186 milionë lekë, partive politike si më poshtë:

[Lexoni artikullin e plotë...]

26

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi sesione trajnime dhe edukimi zgjedhor me studentët e Albania University. 
Trajnimi dy ditor, ku morën pjesë rreth 50 studentë të shkencave të së drejtës, trajtoi temat;. . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

15

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme, shqyrtoi projektvendimet:

1. “Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit të Shqipërisë, kandidatit të listës shumemërore të Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet në qarkun Elbasan, për plotësimin e vakancës së njoftuar nga Kuvendi i Shqipërisë”.


[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 12 of 178First   Previous   7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize