Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

19

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:
1. “Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit të Shqipërisë kandidatit të listës shumemërore të Partisë Demokratike në qarkun Berat, për plotësimin e vakancës së njoftuar nga Kuvendi i Shqipërisë”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

06

Fjala e Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri në konferencën “Për Reformën Zgjedhore: Përmirësimi i kuadrit ligjor dhe institucional për regullimin e financimit të partive politike dhe fushatës zgjedhore”, organizuar nga Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës. . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

01

Celebrohet Dita Botërore e Zgjedhjeve

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve celebroi Ditën Botërore të Zgjedhjeve. 

Dita Botërore e Zgjedhjeve, e cila mbahet çdo vit të enjten e parë të muajit Shkurt, u zhvillua në formën “Open day”,  me nxënës të shkollave të mesme të kryeqytetit.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 11 of 178First   Previous   6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize