Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

03

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimin:

“Shqyrtimi i rezultatit të verifikimit të Prokurorisë së Përgjithshme, në zbatim të  ligjit nr. 138/2015 për funksionarin publik, z.Agron Faslli Kapllanaj, Kryetar i Bashkisë Mallakastër”. . . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

02

Konferenca "Zgjedhjet e 25 qershorit 2017 në Shqipëri - Mësimet e nxjerra dhe hapat e mëtejshëm: Legjislacioni, Administrimi, Edukimi".

Zguri: Reforma zgjedhore duhet të jetë e plotë dhe gjithëpërfshirëse, duhet të jetë transparente, e vendosur, e sigurtë dhe altruiste.

[Lexoni artikullin e plotë...]

01

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet:
- ” Për shpalljen e pavlefshmërisë së mandatit dhe përfundimin e parakohshëm të mandatit të anëtarit të këshillit të Bashkisë Shkodër z. Preng Luli”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 10 of 172First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize