Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

28

KQZ po punon faqen e re te web-it me mbështetjen e Këshillit të Evropës (new.cec.org.al).
Faqja e re është në përpunim dhe do të publikohet për një periudhë të caktuar kohe paralel me faqen ekzistuese. Mirëpresim kontributin tuaj për përmirësimin dhe aksesimin sa më të gjërë të faqes së re. Sugjerimet tuaja mund t'i dërgoni në adresat e email:
 spokesperson@cec.gov.al; Dti.kqz@cec.gov.al

[Lexoni artikullin e plotë...]

28

KQZ-NDI tryezë teknike për financimin e partive politike.

Ekspertët nga Britania e Madhe trajnojnë Komisionerët dhe Administratën e KQZ-së. 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve me mbështetjen e Institutit Demokratik Amerikan (NDI),  Ambasadës Britanike në Tiranë, organizoi tryezën teknike me Komisionerët dhe Administratën e KQZ-së,

[Lexoni artikullin e plotë...]

06

Kryetari i KQZ-së, Klement Zguri merr pjesë në Konferencën e 27-të Vjetore të ACEEEO-s. 

Në Konferencën e 27-të Vjetore dhe Takimin e Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës së Zyrtarëve Zgjedhore Europianë (ACEEEO), e cila zhvillon punimet në datat 5-7 Shtator në Vilnus të Lituanisë,. . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 1 of 178First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize