Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Deklaratat për shtyp

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp


Deklaratat për shtyp

Deklaratat për shtyp NO Image:
24

Deklarata e Zëdhënëses së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mënyrë të përsëritur përmes shkresave zyrtare dhe deklaratave publike në media, ka ngritur shqetësimin për mos zbatimin e Kodit Zgjedhor dhe Udhëzimit nr. 1, të KQZ, datë 12.12.2012, nga Kryetarët e Njësive të Qeverisjes Vendore,

[Lexoni artikullin e plotë...]

20

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 7 vota pro:

Projektvendimin, “Për caktimin e masës së shpërblimit për auditët teknicienë për verifikimin e veprimeve në bazën e të dhënave të Regjistrit Kombetar të Gjendjes civile”.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

18

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 7 vota pro:

Projektvendimin, “Për miratimin e rregullave për hedhjen e shortit për caktimin e anëtarit të KQZ-së, që relaton ankimet zgjedhore të regjistruara në KQZ”.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 1 of 15First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize