Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

03

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri priti sot Kreun e Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, z. Claus Neukirch në kuadër të përfundimit të misionit të tij në vend. 
Kryetari i KQZ-së e falenderoi z. Neukirch për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm me Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.  
Nga ana e tij, Kreu i Zyrës së KiE e siguroi z. Zguri për mbështetjen e vazhdueshme të Këshillit të Evropës për KQZ-në në kontekstin e reformës zgjedhore dhe zgjedhjeve të ardhshme për organet e qeverisjes vendore në vitin 2019.

Actions: E-mail | Permalink |

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize