KQZ Banner 1 - Logo dhe StemaKQZ Banner 2 - Voto dhe Ti

Kreu

Deklarata për shtyp

24

Deklarata e Zëdhënëses së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mënyrë të përsëritur përmes shkresave zyrtare dhe deklaratave publike në media, ka ngritur shqetësimin për mos zbatimin e Kodit Zgjedhor dhe Udhëzimit nr. 1, të KQZ, datë 12.12.2012, nga Kryetarët e Njësive të Qeverisjes Vendore,

[Lexoni artikullin e plotë...]

20

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 7 vota pro:

Projektvendimin, “Për caktimin e masës së shpërblimit për auditët teknicienë për verifikimin e veprimeve në bazën e të dhënave të Regjistrit Kombetar të Gjendjes civile”.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

18

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 7 vota pro:

Projektvendimin, “Për miratimin e rregullave për hedhjen e shortit për caktimin e anëtarit të KQZ-së, që relaton ankimet zgjedhore të regjistruara në KQZ”.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

14

Deklarata e Zëdhënëses së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, me anë të kësaj deklarate publike, sjell ne vemendje të Operatorëve Radiotelevizivë me shtrirje lokale dhe kombëtare në të gjithë Shqipërinë, detyrimin që i ngarkon Kodi Zgjedhor për dorëzimin në KQZ, të tarifave zyrtare për çdo segment kohor për transmetimin e reklamave politike gjatë fushatës zgjedhore për zgjedhjet e 21 qershorit 2015.

[Lexoni artikullin e plotë...]

05

5 Shkurt,  Dita Ndërkombëtare e Zgjedhjeve


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pati kënaqësinë që festimet e Ditës Botërore të Zgjedhjeve t’i ndajë me maturantë nga të gjithë shkollat e mesme të kryeqytetit, me anëtarë të Forumit Rinor të Personave me Aftësi të Kufizuar, me nxënës të ciklit 9-vjeçar, me përfaqësues të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, si dhe me përfaqësues të organizatave civile që vëzhgojnë zgjedhjet.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 1 of 15First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

Zgjedhësit me Aftësi të kufizuara Maximize

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize